Ne dobd ki! Melyik tollat és miért érdemes tisztítani?

Ne dobd ki! Melyik tollat és miért érdemes tisztítani?

Sziasztok!

Baranyi Norbert,  a "paplan, párna webáruház, tolltisztítás" - agytolltisztitas.hu üzemeltetője vagyok! Családi vállalkozásom több évtizedes tapasztalatait szeretném megosztani veletek a blogomban. Ez az első ilyen jellegű videó, ami abban ad hasznos tanácsokat, melyik toll érdemes és melyik toll nem érdemes már arra, hogy új paplant, párnát készítsünk belőle.

Szeretném leszögezni, hogy az otthoni tollak sokkal jobb minőségűek, mint manapság kapható olcsó, áruházi akciós termékek! Ne féljetek attól, hogy régi a toll, esetleg már használt. 

A toll mosása folyamán teljesen átmossuk a terméket, így garantáltan steril lesz. Tehát, ha szerkezetileg (nem töredezett nagyon) nincs semmi baja, akkor lényegében tetszőlegesen felhasználható. Minden attól függ, mit szeretnél készíteni belőle!

A blogom egyik célja az lesz, hogy eloszlassam azokat a tévhiteket, amik arról szólnak, hogy a tolltermékek nem jók! Tévedés! A tolltermékek messze a legjobbak máig a piacon. Nem véletlenül kaphatók még mindig kereskedelmi forgalomban. Csak felhígult a piac. Az olcsó tollakból készült termékekkel a minőségre nem figyelnek!

Mi másképp csináljuk! Minőségi munkát végzünk, minőségi termékekkel. Gyártunk, összeállítunk és így kedvezményesebben forgalmazunk! Az agytolltisztitas.hu weboldalunkon is meg tudjátok nézni.

Lájkold  facebook oldalunkat itt, ahol további hasznos és érdekes videók és bejegyzések várnak. Legközelebb összehasonlítom, egy áruházban vásárolt párnával (természetesen jogilag nem tehetem közzé a nevét) a saját termékeinket! Megdöbbentő lesz a különbség!

A tisztításról bővebben oldalunkon olvashattok, ahol webáruházunkban láthatjátok garantált minőségi termékeinket:

agytolltisztitas.hu

Hamarosan újabb érdekességgel jelentkezem. Ha tetszett a videó, oszd meg. Kérdésed van, kommentelj!

Baranyi Norbert

 

Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!