Háztól házig

Háztól házig

Kedves Érdeklődő!

Folyamatosan bővülő, az Önök kényelmét is garantáló HÁZTÓL HÁZIG szolgáltatásunk kizárólag a fent felsorolt területeken érhető el! Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunk, szeretném tájékoztatni a ennek folyamatáról!

Szolgáltatásunk meghatározott napokon érhető el, amely időpont egyeztetéshez kötött! A helyi újságokban, weboldalunkon és facebook oldalunkon is közzé tesszük az aktuális kiszállási napjainkat! A meghirdetett időszakban személyesen megyünk házhoz, melyet igyekszünk a megígért időponthoz tartani!

  1. Amivel kezdünk, hogy egy picit megnyitjuk a párnákat, paplanokat, hogy a tollat valamennyire lássuk, érdemes vagy nem érdemes, esetleg valamely tollakat külön kezeljük! Ezeket ott azonnal látjuk!
  2. Ezt követően akasztós digitális mérleggel megmérjük a mennyiséget, az anginok súlyát levonva, hogy a nettó tömegből kalkulálni lehessen!
  3. A mennyiségből ezután átbeszéljük, hogy mit szeretnének készíttetni, milyen töltetekkel kérik az új paplant, párnát, esetleg egyedi méretet,...stb, kiválasztjuk az angin színét! (viszünk magunkkal minden alapméretből, ez alapján látni fogják, hogyan fog kinézni a paplan, párna és lesz egy viszonyítási alap, mely szerint hogyan töltsük meg a kívánt termékeket! Kiszámoljuk a végösszeget, nem árulunk zsákba macskát, annak költsége nem változik, kizárólag akkor, ha utólagos módosításra kerülne sor!
  4. A rendeléseket sorszámozzuk, cégünknél könnyebb sorszám alapján dolgozni, mint neveket mondani egy-egy tételnél! Vállalási nyilatkozatunk elérhető!
  5. Az oldalunkon a tolltisztításban leírtak alapján majd a tollat kiszedjük a régi anyagból, és azt a leírtaknak megfelelően kezeljük, elkészítjük párnát, paplanját! 
  6. Megbeszéltek alapján a következő kiszállásunkkor ami 2-3 hetente szokott lenni személyesen visszük vissza a késztermékeket, ha sürgős, akkor van lehetőség futárszolgálatos kiszállításra, ez esetben a kiszállítási díj 1.800 - 3.000,-/cím, mennyiségtől függően!
  7. Fizetés történhet utánvétellel átadáskor (vagy futár házhozszállítás esetén), átutalással, előre fizetéssel, bankkártyával (ez esetben kérjük jelezze felénk bankkártyás fizetési szándékát, számla bankkártyás kiállítása miatt)! 

Bármilyen kérdéssel kapcsolatosan Infó: 06-30-488-0260


Következő időpontjaink:

Kecskemét: Meghatározott napokon általában 2-3 hetente! - (tervezett június 20.)

Székesfehérvár - Veszprém - Siófok: 2019. május 14-15. (nyári szünet

(következő tervezett: 2019. július 29! - Az itt felvett rendeléseket futárral tudjuk visszaküldeni, vagy szeptemberben személyesen)


https://agytolltisztitas.hu/tisztitas-arak


Egyelőre üres a kosarad!!