Vidéki tisztítás

Üdv a vidéken élők oldalán!

Röviden megpróbálom leírni, hogyan szoktuk csinálni ezt a folyamatot! Már évek óta bevált, eddig még mindig tökéletesen zajlott le ez a folyamat! Kérlek azt vedd figyelembe, hogy előfordulhat az is, hogy esetleg a küldött tollból 1-1 párna vagy paplan már nem érdemes tisztításra, de olyan is előfordult, hogy az egész küldött toll nagyon gyenge volt már! Ezt megmondjuk minden esetben, mert mi sem szeretnénk elégedetlen vásárlót és ehhez fontos, hogy elfogadják véleményünket! Hiszen munkánkhoz nevünket adjuk!

A legjobb, ha személyesen jut el hozzánk tisztítandó toll, hogy üzletünkben meg tudjuk mutatni az alaptölteteket, ami alapján megbeszéljük, hogy mennyire legyen kemény egy párna, vagy vastag egy paplan!
Ha erre nincs lehetőség, akkor kérnénk, hogy telefonon, vagy írjon nekünk üzenetet (agytolltisztitas@gmail.com), hogy melyik nap szeretnéd küldeni az árut! A tisztítandó párnákat, dunnákat legjobb, ha dobozban juttatják el hozzánk, mert az utóbbi időben szembesültünk többször azzal, hogy a gyűjtőzsákokat nem akarják felvenni! Azonban ebben is tudunk segítségre lenni, ha nincs más megoldás! Az arvartrans.com (szállítás egyeztetése, infó: +3662510650 vagy +36304363824) háznál is felveszi gyűjtőzsákban (akár kukazsákban) a rendeléseket!  Esetleg ragasztószalaggal érdemes körbetekerni, hogy nehogy kiszakadjon!

CÍMÜNK:

ALL-FEDER KFT. (vagy Tolltisztító üzlet)
6724 SZEGED, KOSSUTH LAJOS SGT. 59.
Fontos, hogy a küldemény mellé mellékelve legyen pontos név, cím és elérhetőség! 

Amint megtekintettük a tollat és lemértük, telefonon keresünk, hogy mennyi a toll, a mosást követően mennyi tollra lehet számítani (a főoldalon leírtak alapján). Ezután nekünk csak annyit kell egyeztetni, hogy mit szeretnél készíttetni, mennyi párnát, paplant, vagy esetleg egyedi méretű dolgokat! (itt rendszerint ránk bízzák vevőink, hogy milyen töltettel kérik, ha keményebb vagy puhább párnát kedveled, vagy nyári takarót szeretnél,  jelezze felénk, amikor telefonálunk, de ezt mi is kérdezni fogjuk).

Ezt követően már nincs más dolgunk, mint kiválasztani az angin színét, majd pontosan meg is tudjuk határozni, hogy mennyibe is fog kerülni az egész folyamat! Itt lehetőség nyílik esetleges módosításra még!
A párnák, paplanok elkészülésének ideje kb. 1-2 hét szokott lenni, de rugalmasan tudunk egyeztetni időpontot, hogy mikorra készítsük el!

Termékeinket csomagoljuk és futárszolgálattal megadott címre küldjük!
Lehet választani, hogy előre utalással vagy utánvéttel (1.200 - 2.600,- forint, mennyiség és súly függvénye) küldjük vissza a kész termékeket! A webáruház rendelés kedvezményei nem vonatkoznak a tisztítandó termékekre, azonban nagy összegű rendelés esetén tehetünk kivételt!
22.000,- FORINT FELETT INGYENESEN KÜLDJÜK VISSZA RENDELÉSED!
Így csak az ideküldésért kell fizetni, az kb. csomagonként kb. 2.000 - 3000 forint szokott lenni, ezért érdemes minél kevesebb csomagba gyűjtőzni a paplanokat, párnákat!

Bármilyen kérdéssel nagyon szívesen állunk rendelkezésre telefonon 30/488-0260 vagy e-mailben: 
agytolltisztitas@gmail.com címen megteheti! Készítette: Baranyi Norbert

ügyvezető

Egyelőre üres a kosarad!!